مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 تیر 1403 ساعت 14:052024-07-07سياسي

 اقدامات ارتش برای حفظ امنیت و رشد کشور است


ارتش جمهوری اسلامی ایران موجب مباهات و اقدامات این نهاد انقلابی برای حفظ امنیت و رشد کشور است.

- ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران موجب مباهات و اقدامات این نهاد انقلابی برای حفظ امنیت و رشد کشور است.

علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان یکشنبه 17 تیرماه در آیین تودیع و معارفه فرمانده تیپ 316 زرهی نزاجا ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، اظهارکرد: از ملت بزرگ ایران و حضور حماسی و دشمن شکن مردم شریف در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، قدردانی می کنم.

وی با بیان اینکه در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری، مشارکت خوبی توسط مردم ولایتمدار ایران اسلامی شکل گرفت که دشمنان را ناراحت و مأیوس کرد، تصریح کرد: برای اولین بار به دلیل شهادت رییس جمهور عزیز شهید آیت الله دکتر رییسی شاهد برگزاری چند انتخابات در فواصل اندک بودیم.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه با همت اعضای شورای تأمین استان و ایجاد وحدت و همدلی، با هیچ مسئله ای در استان مواجه نبودیم، افزود: از نیروهای ارتش که حفاظت از برخی اماکن حساس را در ایام گذشته برعهده داشتند و همچنین نیروهای فراجا که امنیت انتخابات را به همراه یک هزار و 700 نفر از عزیزان سپاه و بسیج تأمین کردند، تشکر می کنم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

 اقدامات ارتش برای حفظ امنیت و رشد کشور است

 اقدامات ارتش برای حفظ امنیت و رشد کشور است